portada-id123

Sessions Suma Salut: Casos pràctics - 2ed

Inici del curs

A partir del 18 de març del 2024 el curs estarà obert durant tot l’any 2024.

Accés

Sense cost per a la persona participant* 

Duració

4h

Acreditació

En tràmit

*Aquest curs, sense cost per a l'alumne, comporta una despesa de diners públics que subvenciona l'ASPCAT. Apel·lem doncs a la vostra responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveieu que us podeu comprometre a realitzar-lo.

Presentació

Aquest espai és exclusiu per a referents SumaSalut i forma part del curs del curs d’intervenció breu en activitat física, alimentació, tabaquisme i alcohol en AP. Aquí podreu trobar els materials necessaris (casos pràctics) per realitzar sessions presencials en el vostre EAP.

Objectius

Objectiu general

Capacitar i dotar d’eines als professionals d’Atenció Primària per tal que puguin integrar la intervenció breu en activitat física, tabaquisme i alcohol.

L’objectiu d’aquesta part presencial és revisar els continguts i que els alumnes professionals de l’EAP resolguin dubtes i debatin amb el referent.

Metodologia

El curs “Intervenció breu en Activitat física, alimentació, tabaquisme i alcohol” té una part en línia que cada professional pot realitzar de manera autònoma i una segona part de casos pràctics que cada referent SumaSalut pot oferir al seu EAP en sessions presencials.

Aquesta part pràctica consta de diversos casos clínics sobre intervenció breu en activitat física, alimentació, tabaquisme i alcohol, que es poden portar a terme en quatre sessions de 60’ cadascuna.

Durant la sessió, el referent haurà de recollir el full d’assistència. En aquest full ha de constar la data i títol de la sessió i els noms/signatura dels assistents. No fa falta que ens ho envieu, el referent s’ha de fer responsable de guardar-lo.

Una vegada es faci cada sessió, per obtenir el certificat com a docent, el/s referent/s hauran d’entrar en aquest mateix espai per facilitar-nos la data de la sessió i les dades necessàries sobre l’EAP i el nombre d’assistents.

Dirigit a

Metges/Medic. Familiar i Comunitària, Infermeres, Llevadores, Pediatres, Odontòlegs, Psicòlegs clínics en Ciències de la salut, Farmacèutics, Terapeutes Ocupacionals, Dietistes-Nutricionistes, Veterinaris, Fisioterapeutes, Podòlegs, Tècnics Grau Superior (Higienistes bucodentals i altres TGS) i Tècnics Grau Mig.

Més informació

Inscripció

Has d'identificar-te amb el teu usuari per tal de fer la inscripció. Si no disposes d'usuari pots enregistrar-te en el següent enllaç o si ja disposes de compte d'usuari, identificar-te aquí